Voorbereidingen derde editie Kramp Run Varsseveld in volle gang.

E-mails beantwoorden, vergaderen, deelnemers werven, clinics organiseren en nog veel meer. De organisatie van de derde editie van de Kramp Run in Varsseveld is in volle gang en begint vaste vormen te krijgen.

Samen sterk!
Met de ervaringen van de eerste twee edities heeft de organisatie van de Kramp Run een evenement neergezet van hoge kwaliteit. De drie atletiekverenigingen AV Argo Doetinchem, AVA ‘70 Aalten, Atletico ‘73 Gendringen en de Stichting Gert-Jan Wassink zorgen voor hardlopend Nederland voor een unieke situatie…

Voorbereidingen derde editie Kramp Run Varsseveld in volle gang.

 

E-mails beantwoorden, vergaderen, deelnemers werven, clinics organiseren en nog veel meer. De organisatie van de derde editie van de Kramp Run in Varsseveld is in volle gang en begint vaste vormen te krijgen.

Samen sterk!
Met de ervaringen van de eerste twee edities heeft de organisatie van de Kramp Run een evenement neergezet van hoge kwaliteit. De drie atletiekverenigingen AV Argo Doetinchem, AVA ‘70 Aalten, Atletico ‘73 Gendringen en de Stichting Gert-Jan Wassink zorgen voor hardlopend Nederland voor een unieke situatie. Verenigingen die hun eigen belang opzij zetten om gezamenlijk een topevenement neer te zetten, ziet men zelden ergens anders dan in Varsseveld.

Kramp Run is begrip in Achterhoek
Met hoofdsponsor Kramp als grote ondersteuner van het evenement, heeft de naam Kramp Run al vele leuke anekdotes opgeleverd. Maar bovenal is de naam Kramp Run een begrip geworden in de Achterhoek en omstreken. In september weten duizenden mensen, zowel jong als oud, de weg te vinden naar het sportdorp van de Achterhoek. Deze duizenden mensen zorgen voor een fantastische hardloopsfeer en proberen in Varsseveld het uiterste uit zichzelf te halen.

Ervaring maakt de Kramp Run beter
Met de kids-run, de business-run, de recreanten-run en de top-run voor dames en heren, spreekt de organisatie alle doelgroepen van het hardlopen aan. Dit jaar verwachten we meer deelnemers dan in 2011 en 2012. Deze deelnemers nemen uiteraard familie en vrienden mee, wat weer voor meer publiek zorgt. De organisatie probeert natuurlijk aandachtspunten vanuit de vorige edities te verbeteren om een nog professioneler en beter evenement neer te zetten.

Hardlopen is meer dan een rondje lopen
De kracht van de Kramp Run is dat de organisatie met een zeer ervaren, maar tevens gedreven team werkt. Het organiserende team zet zich niet alleen voor de deelnemende hardlopers van het evenement in, maar tevens voor het goede doel Kanjers voor Kanjers. Het goede doel Kanjers voor Kanjers is een stichting die lokale projecten steunt ten behoeve van het welzijn van het kind, bij voorkeur door middel van sport en spel. Kijk op de website www.kanjersvoorkanjers.nl en weet waarom je bij de Kramp Run niet alleen voor jezelf loopt maar ook wat terugdoet voor een ander.

Een goed begin
De Kramp Run organiseert niet alleen, maar faciliteert ook. Met de gezamenlijke (gratis) clinics die de organisatie aanbiedt aan zowel beginnende als gevorderde lopers, heeft men een begeleidende rol. Een goede opbouw, die je brengt tot een goed niveau is binnen de hardloopsport erg belangrijk. Wanneer je te snel opbouwt, kunnen blessures snel ontstaan. Wij als Kramp Run-organisatie, vinden het belangrijk, dat lopers goed worden begeleid. Op deze manier weten wij dat deelnemers fit en blessurevrij aan de start zullen staan.

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel want de Kramp Run is populair. Het zou jammer zijn, als we je moeten teleurstellen en je niet kunt deelnemen omdat het evenement vol zit.