Eerste clinic door Gert-Jan Wassink zeer goed verlopen

In voorbereiding op de Kramp Run biedt Gert-Jan Wassink Krampmedewerkers en medewerkers van andere sponsoren (o.a. Ten Brinke en Svedex) in Varsseveld een viertal clinics aan.Deze clinics zijn bedoeld om looptechniek, houding en conditie te verbeteren. Afgelopen woensdag vond de eerste clinic plaats in Varsseveld.

 

Goed voorbereid aan de start van de Kramp Run? Neem deel aan de gratis hardloopclinics!

In voorbereiding op de Kramp Run biedt Gert-Jan Wassink Krampmedewerkers en medewerkers van andere sponsoren (o.a. Ten Brinke en Svedex) in Varsseveld een viertal clinics aan. Deze clinics zijn bedoeld om looptechniek, houding en conditie te verbeteren. Afgelopen woensdag vond de eerste clinic plaats in Varsseveld.

Zo’n 20 man, in niveau variërend van beginner tot ver gevorderd, had zich verzameld bij sportschool Vital. Het eerste uur van de training bestond voornamelijk uit loopscholing. Hoe zet je je voeten neer; hoe gebruik je je armen; hoe blijf je goed rechtop tijdens het lopen? Iedereen kreeg wel wat tips en handvaten mee om thuis mee aan de slag te gaan.

In het tweede uur werd de groep in tweeën verdeeld en een aantal keren flink op tempo gelopen. In mijn ogen was het een goede en zeer nuttige training voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in het hardlopen en zijn/haar techniek en houding (verder) wil optimaliseren. Er zijn nog drie clinics te gaan: een intervaltraining, een stabiliteitstraining en een parcoursverkenning.

Voor niet-medewerkers zijn er tevens gratis hardloopclinics georganiseerd, zie voor meer informatie en data het andere nieuwsbericht op deze site. Deelnemers zijn verzekerd van een gedegen voorbereiding aan de Kramp Run!