Kramp Run brengt 10.000 euro op

 

De Kramp Run 2016 leverde maar liefst € 10.000,- op. Het bedrag wordt, net als andere jaren, geschonken aan de stichting Kanjers voor Kanjers.

CFO Hans Scholten en Region Director Reinier Slöetjes overhandigden namens Kramp de cheque aan Kanjers voor Kanjers. Ook dit jaar heeft de stichting weer een mooi project dat hiermee gerealiseerd kan worden. Manege Zandewierde in Nieuw-Wehl richt zich op mensen met een beperking. Mede door de bijdrage heeft de manege spellen en aangepaste materialen aangeschaft. Ook wordt de gift besteedt om speciale paarden fysiotherapie voor kinderen mogelijk te maken.

Gerrit Dijkslag, collega en mede-organisator van de Kramp Run is tevreden met de opbrengst. “Dankzij sponsoren zoals Kramp en anderen kunnen we het volledige inschrijfgeld van de Kramp Run gebruiken voor het goede doel. Met 10.000 euro kan Kanjers voor Kanjers weer mooie dingen doen.”

Kramp Run Varsseveld steunt stichting Kanjers voor Kanjers al jaren. De stichting heeft als doel kinderen te laten sporten en spelen die anders niet zo snel in de gelegenheid hiertoe zijn. Meer informatie over de stichting is te vinden op www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl