TOPRUN


Top
Run

Door 5 rondes van een kilometer af te leggen, ontstaat er een totaal andere hardloopwedstrijd voor toplopers en daarmee een totaal andere beleving van de wedstrijd. Het publiek:

  • wordt meegenomen en beleeft alles van dichtbij
  • kan de posities en het wedstrijdverloop in de TopRun beter volgen
  • ziet de lopers tijdens de wedstrijd vaker langskomen.

Door deze bijzondere opzet kan de loper zijn wedstrijd beter indelen. Voor het overzicht wordt een aparte race voor de dames en de heren gehouden.

PRIJZENSCHEMA KRAMP RUN VARSSEVELD

Plaats   Prijzengeld Heren   Prijzengeld Vrouwen
 1e prijs      250 euro    250 euro
 2e prijs      200 euro    200 euro
 3e prijs      150 euro    150 euro
 4e prijs      100 euro    100 euro
 5e prijs      75 euro    75 euro
 6e prijs      50 euro    50 euro
 7e prijs      40 euro    40 euro
 8e prijs      30 euro    30 euro
 9e prijs      20 euro    20 euro
 10e prijs      10 euro    10 euro
Totaal   925 Euro   925 Euro

BONUS PARCOURRECORD

Mannen (alleen voor de winnaar) : tijd onder de 14:17, maar gelijk of boven 14:00 is € 50,-- een tijd onder de 14:00 is goed voor € 100,--.

Vrouwen (alleen de winnares) : een tijd onder de 15:52 is goed voor € 50,--.

PREMIES TUSSENSPRINT

Om de TopRun een extra aantrekkelijkheidsfactor te geven, werkt de hardloopwedstrijd in Varsseveld met tussensprints. De 5 rondes die de loper aflegt, geven een unieke gelegenheid om te strijden voor een extra bonus. De 4 lopers die na de eerste ronde als eerste over de streep komen en de 2de ronde ingaan, verdienen een geld bonus. Voorwaarde is dat je de bonus pas verdient als je de volledige 5 kilometer uitloopt.

Plaats  
1e over de finish na ronde 1  40 euro  
 2e over de finish na ronde 1  30 euro  
 3e over de finish na ronde 1  20 euro  
 4e over de finish na ronde 1   10 euro  

Achterhoeks Kampioenschap krijgt een vervolg!

De TopRun van de Kramp Run is naast een geweldig Internationaal hardloopspektakel ook een spannende strijd tussen de Achterhoekse toppers. De wedstrijd binnen de wedstrijd. Met het Achterhoeks Kampioenschap krijgt deze strijd nog meer glans.

Om aanspraak te maken op de titel Achterhoeks kampioen(e),  moet je aan twee voorwaarden voldoen. (1) Je moet deelnemen aan de TopRun heren of dames. (2) Je moet woonachtig zijn in de Achterhoek. (Gemakshalve wordt de regio Liemers ook tot de Achterhoek gerekend bij het Achterhoeks Kampioenschap 5 km).
Voor de eerste drie dames en heren binnen het Achterhoeks Kampioenschap, is het onderstaande prijzenschema van toepassing.

  • 1e. plaats 100 euro
  • 2e. plaats 75 euro
  • 3e. plaats 50 euro

Gert-Jan Wassink

Topatleet & Professioneel hardloper

“Met nog maar een korte periode te gaan begint mijn bloed sneller te stromen. Na de geweldige edities van de voorgaande jaren zijn we als organisatie volop bezig met de komende editie. Voor de toplopers is de Toprun een goede wedstrijd omdat er een breed deelnemersveld aan de start staat.

Elke seconden komt er een loper binnen en daardoor lopen vele toplopers een nieuw persoonlijk record in Varsseveld. De Topruns van de afgelopen jaren kan ik me nog goed herinneren; met nog 400 meter te gaan ging het publiek helemaal uit zijn dak. Met kippenvel op mijn benen wist ik daardoor altijd met een goede eindsprint te finishen. Het publiek heeft me gedragen en dat deden ze niet alleen met mij!

De geweldige ambiance, gezelligheid en professionaliteit van het evenement geeft Varsseveld een gouden randje. Iedere loper heeft zijn eigen doel en iedereen werkt naar de Kramp Run toe op zijn eigen manier. Toch wil ik via deze weg de lopers een aantal tips meegeven.

Bouw je wedstrijd zo op dat je in het juiste tempo begint. Begin niet te snel zodat je teveel moet inleveren, maar loop opbouwend zodat je nog een versnelling kan plaatsen aan het eind. Blijf goed rechtop lopen en houd je ademhaling op peil, zorg ervoor dat je armen je houding ondersteunen en het allerbelangrijkste…GENIET! "

 

Routebeschrijving

 

Plaats onze banner op je eigen site!

Standaard html code. Kopieëer deze code en plak het op uw site.


Programma 11 september 2021

Start TopRun vrouwen      18:40
Start Ducona Toprun Mannen      19:16

Inschrijvingen 2021

Dames:
Heren:

© Kramp Groep 2020