De jubileumeditie van de Kramp Run wordt gehouden op 12 september!

START- EN FINISHLOCATIE:

Het Kerkplein in het centrum van Varsseveld

PROGRAMMA:

16.45 uur Kidsrun 1 kilometer (kinderen tot en met 9 Jaar)
17.00 uur
17.20 uur
Kidsrun 2 kilometer (kinderen tot en met 15 jaar)
Prijsuitreiking beide Kidsruns
17.30 uur Recreanten- en Businessrun 5 kilometer
18.30 uur Toprun Dames 5 kilometer
18.55 uur
19.30 uur
Toprun Heren 5 kilometer
Overige Prijsuitreikingen

PARCOURS:

De wedstrijdonderdelen vinden plaats in en om het centrum van Varsseveld, waarbij met name het gedeelte rondom de kerk een prachtige ervaring zal zijn voor de atleten en atletes.

TIJDREGISTRATIE:

Bij alle wedstrijdonderdelen wordt gebruik gemaakt van een tijdregistratie m.b.v. een chip dat bevestigd is aan het startnummer. Het startnummer hoeft na afloop niet te worden ingeleverd.

KLEEDGELEGENHEID EN TOILETTEN:

 • Recreanten en kinderen kunnen zich vanaf 16:00 uur omkleden in de van Pallandthal en daar na afloop van de Run ook douchen tot maximaal 20:00 uur
 • Businessrunners kunnen zich vanaf 15:30 uur in ’t Borchuus omkleden (één grote ruimte) of vanaf 16:00 uur in de van Pallanthal en na afloop in de van Pallandthal douchen tot maximaal 20:00 uur
 • TopRunners kunnen zich vanaf 15:30 uur in ’t Borchuus omkleden en daar na afloop ook douchen.
 • Nabij start/finish staat een toiletwagen en een tweetal urinezuilen.

PARKEERGELEGENHEID:

Er is de mogelijkheid om te parkeren bij sporthal “de van Pallandthal” (volg de wegbewijzeringsboden: KrampRun). Het centrum zal in verband met de wedstrijd tijdig worden afgesloten voor het verkeer. Gezien de verwachte drukte wordt geadviseerd om ruim op tijd naar Varsseveld te komen en zoveel mogelijk te carpoolen. TopRunners en genodigden hebben een route beschrijving naar hun eigen parkeerplaats gekregen.

INSCHRIJVING:

Na-inschrijving voor Recreanten- en Business run is niet meer mogelijk i.v.m. het bereiken van het maximaal aantal van deelnemers op alle afstanden, dit omdat we een zo veilig mogelijke loop willen organiseren.
Na-inschrijving kidsruns alleen mogelijk wanneer het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt, neem geen risico en schrijf nu in!

AFHALEN STARTNUMMERS:

Het afhalen van de startnummers is mogelijk op vrijdag 11 september aanstaande in ‘t Borchuus in Varsseveld tussen 18:00 en 20:00 uur. Op zaterdag kunnen de deelnemers aan de Kidsrun en de Recreantenloop hun startnummer vanaf 15.30 tot 17.00 uur afhalen in de sporthal ‘de van Pallandhal’. De Businessrunners (één persoon per team) kunnen hun startnummer op dat tijdstip in het Borchuus ophalen. Businessrunners denk hierbij ook aan de teamfoto!

Veiligheid:

Het is, omwille van de veiligheid, niet toegestaan om tijdens de wedstrijd een koptelefoon of oordopjes te dragen. Dit in verband met de drukte op het parcours. Wanneer lopers deze regel negeren, kunnen zij door de organisatie uit de wedstrijd worden gehaald.

BIJZONDERHEDEN:

 • Centrum van Varsseveld wordt omgetoverd tot een heuse sportarena
 • Deze lustrumeditie (5e keer) biedt extra spektakel voor, tijdens en na de wedstrijden.
 • Opbrengst van Businessrun voor Kanjers voor Kanjers
 • IJzersterk deelnemersveld bij TopRun Dames en Heren
 • Parcours Recreanten en Businessrun door de Svedexhal en Kramphal.
 • Meer dan 100 vrijwilligers in touw
 • Businessteams hebben de mogelijkheid om de week voor de Run een spandoek in te leveren.
 • Borchuus het kloppend hart van de organisatie