Kramp Run schenkt 10.000 euro aan Kanjers voor Kanjers

De jubileumeditie van de Kramp Run was er één die de boeken in gaat als zeer geslaagd. Bedrijven, recreanten, kinderen en de top-hardlopers staan in de rij om deel te mogen nemen aan de Kramp Run en de inschrijving is altijd snel vol.

Al vele jaren is Kanjers voor Kanjers het goede doel van de Kramp Run en ieder jaar probeert Kanjers voor Kanjers een project te koppelen aan de Kramp Run. Ook dit jaar is dat weer gelukt. Daisy Tetteroo krijgt van de Kramp Run een wedstrijd-tennisrolstoel.

 

Dankzij een rolstoeltennisclinic die begin dit jaar georganiseerd werd door Volvo Harrie Arendsen, Kanjers voor Kanjers en Kanjers-ambassadeur Aniek van Koot hebben wij Daisy leren kennen. Een sportieve meid die ondanks haar beperking sporten erg belangrijk vindt en dit ook graag en goed doet. Haar voorbeeld is wereldkampioene Aniek van Koot. Daisy en Aniek zijn beiden aanwezig als de directie van Kramp in de persoon van Reinier Sloëtjes de cheque overhandigt aan Kanjers voor Kanjers. Aniek vertelt prachtig over haar sport en passie en zegt hoe fijn het is dat je ondanks je beperking veel kunt bereiken op sportgebied. Reinier staat volledig achter deze visie en wil graag de Kramp Run koppelen aan een speciale tennisrolstoel voor Daisy. Naast deze -in het buitenland speciaal op maat gemaakte- tennisrolstoel krijgt de tennisclub van Daisy ook een standaard tennisrolstoel zodat nog meer kinderen kunnen genieten van deze mooie sport.

De Kramp Run kan echter nog een verrassing toevoegen. Van een gedeelte van de opbrengst van de Kramp Run gaat een groep kinderen die naar speciaal onderwijs gaan een dag klimmen en klauteren in het Klimbos in Ruurlo. Want door de aanpassingen die mede door Kanjers voor Kanjers daar zijn gerealiseerd kunnen ook kinderen met een beperkingen zich heerlijk veilig uitleven in het mooie Klimbos.

Kanjers voor Kanjers bedankt alle deelnemers aan de Kramp Run, de organisatie, de sponsoren en de directie van Kramp voor deze ontzettend mooie donatie.