Nieuwsbrief Kramp Run Varsseveld, “Wij gaan er weer voor!!!”


Op zaterdag 7 september 2013 is het weer zover! De organisatoren AVA 70 uit Aalten, AV Argo uit Doetinchem, Atletico ‘73 uit Gendringen en Stichting Gert-Jan Wassink uit Varsseveld werken samen aan een hardloopspektakel en een gezellig feest in Varsseveld.Voor de jeugd van basisscholen, werknemers van bedrijven en recreanten is dit een evenement om samen sport en gezelligheid met elkaar te beleven tijdens en na de hardloopwedstrijd.

Nieuwsbrief Kramp Run Varsseveld

“Wij gaan er weer voor!!!”

Op zaterdag 7 september 2013 is het weer zover!
De organisatoren AVA 70 uit Aalten, AV Argo uit Doetinchem, Atletico ‘73 uit Gendringen en Stichting Gert-Jan Wassink uit Varsseveld werken samen aan een hardloopspektakel en een gezellig feest in Varsseveld. Voor de jeugd van basisscholen, werknemers van bedrijven en recreanten is dit een evenement om samen sport en gezelligheid met elkaar te beleven tijdens en na de hardloopwedstrijd.

De Kramp Run 5 kilometer in Varsseveld is een hardloopevenement dat in het teken staat van sportiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en het goede doel Kanjers voor Kanjers. De Kramp Run gaat langs een aantal unieke plekjes van Varsseveld en ook door de Kramp en Svedex hal. Iedereen van jong tot oud is welkom om een attractieve 5 kilometerwedstrijd te lopen.

Het parcours is zo opgezet dat het voor publiek een fantastische ervaring is om de absolute top van Nederland te zien lopen in snelheden boven de 20 kilometer per uur. Voor de Top Run zijn er 5 ronden van 1 kilometer waardoor het een geweldig spektakel is om hierbij aanwezig te zijn. Voor de Recreanten Run en de Business Run zijn er 2 ronden van 2,5 kilometer. Voor de kinderen is er een Kids Run van 1 km t/m 9 jaar en 2 km van 10 t/m 15 jaar. Vader of moeder mogen meelopen met hun kinderen t/m 9 jaar. Aansluitend na het sportspektakel zal er een fantastisch feest zijn dat u niet mag missen!

Stichting Kanjers voor Kanjers
De Kramp Run steunt de Stichting Kanjers voor Kanjers. Deze Stichting heeft als doelstelling: het bevorderen van het welzijn van het kind, in het bijzonder door middel van sport en spel. Jaarlijks realiseren ze een aantal “kleine” projecten en een “groot” project.

Het geld voor het grote project wordt bij elkaar gebracht door de opbrengst van de Tristan Hoffman Challenge (één van de eigen evenementen van Kanjers voor Kanjers). En alle andere projecten worden gesteund door o.a. de Kramp Run, de Oudejaarscrossloop, het Achterhoekwielerspektakel (ook een eigen evenement) en tal van andere fantastische initiatieven en donaties.

Al het inschrijfgeld van de Businessrun (de bedrijvenrun dus) van de Kramp Run is bestemd voor de Stichting Kanjers voor Kanjers. Het eerste jaar kon er € 5.000,00 worden overgemaakt en het tweede jaar was de opbrengst maar liefst € 8.000,00. De stichting Kanjers voor Kanjers zoekt naar een bestemming voor deze bedragen in de naaste omgeving.

In 2011 is het geld gedeeltelijk besteed aan mountainbikes, grote steps, éénwielfietsen en bijbehorende fietshelmen voor de woongroep Lindeboomweg in Harreveld en in 2012 werden diverse projecten gefinancierd met het geld van de Kramp Run.

Nieuws: