De inschrijving is geopend!!

Hoera!!! De inschrijving voor de feestelijke 10e editie van de Kramp Run is geopend! We hebben er alle vertrouwen in dat we op zaterdag 11 september a.s. weer van start mogen en daarom kun jij je nu inschrijven voor de Kramp Run. 

De 10e Kramp Run vindt plaats op zaterdag 11 september. We hebben er lang op moeten wachten, maar ons geduld wordt nu beloond. Samen met alle deelnemers en vrijwilligers zorgen we voor een fantastisch evenement op de manier zoals je van ons gewend bent. Als het evenement onverhoopt toch niet doorgaat, vanwege mogelijke door de overheid voorgeschreven coronamaatregelen, ontvang je het inschrijfgeld terug.

Langs het afwisselende en gezelligste parcours van de Achterhoek zul je worden aangemoedigd door een enthousiast publiek. Waar wacht je op? Schrijf je snel in.

Wil je meedoen aan de TopRun?

Ben jij in staat om onder de 17:00 minuten (heren) of 21:00 minuten (dames) te lopen op de 5 kilometer? Meld je dan aan voor de TopRun: vijf rondes door het centrum van Varsseveld in een (inter)nationaal topveld! Stuur een mail naar krampruntoprun@hotmail.com om je op te geven!