De Kramp Run: daar moet je bij zijn!


Sta jij al ingeschreven voor de Kramp Run? De afgelopen jaren was dit spectaculaire hardloopevenement al vroegtijdig uitverkocht, dus wees er als de kippen bij! De Kramp Run: een unieke samenwerking tussen Argo Atletiek, Atletico’73 en Ava70 is niet alleen een sportief feest, ook het goede doel speelt een prominente rol. Al vanaf de eerste editie van de Kramp Run is Stichting Kanjers voor Kanjers nauw verbonden aan het evenement. Mede denkzij de Kramp Run, die dit jaar op zaterdag 9 september in het centrum van Varsseveld wordt gehouden, zijn er al diverse mooie projecten gerealiseerd. Meld je aan voor één van de individuele nummers of schrijf je als bedrijf of vriendengroep in voor de BusinessRun. Inschrijven kan via www.kramprunvarsseveld.nl

Dan nog even het volgende: Kramp Runners, wij doen een beroep op jullie!

Sport verbroedert,

Topsport, gezelligheid en maatschappelijke betrokkenheid: dit is de Kramp Run! Een uniek Achterhoeks hardloopevenement waarbij drie atletiekverenigingen en Stichting Kanjers voor Kanjers de krachten bundelen. Sport en het goede doel gaan bij de Kramp Run hand in hand. Draagt u de Kramp Run een warm hart toe? Stem dan op ons!

De Kramp Run heeft zich aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne. Het hardloopevenement, waarbij hardlopen en het goede doel hand in hand gaan, komt in aanmerking voor een bijdrage van de Rabobank, een financieel steuntje in de rug om het evenement NOG mooier te maken!

Wij vragen alle leden van — Rabobank Graafschap — om tussen 7 en 21 april op ons te stemmen. Let op: als u klant bent bij de bank, bent u niet automatisch lid! Een lidmaatschap aanvragen is heel eenvoudig en kan via de website van Rabobank Graafschap. Ook jullie familieleden, buren, vrienden en kennissen nodigen wij van harte uit om op ons te stemmen.

Voor meer info over de actie en het lidmaatschap, klik op de link:https://www.rabobank.nl/…/g…/rabobank-clubkas-campagne-2017/

Kunnen wij op jullie rekenen?