Gert-Jan Wassink

 

Topatleet & Professioneel hardloper

“Met nog maar een korte periode te gaan begint mijn bloed sneller te stromen. Na de geweldige edities in de voorgaande jaren zijn we als organisatie volop bezig met de 4e editie in 2014. De Topruns van de afgelopen jaren kan ik me nog goed herinneren; met nog 400 meter te gaan ging het publiek helemaal uit zijn dak.

Met kippenvel op mijn benen wist ik daardoor altijd met een goede eindsprint te finishen. Het publiek heeft me gedragen en dat deden ze niet alleen met mij! De geweldige ambiance, gezelligheid en professionaliteit van het evenement geeft Varsseveld een gouden randje. Iedere loper heeft zijn eigen doel en iedereen werkt naar de Kramp Run toe op zijn eigen manier. Toch wil ik via deze weg de lopers een aantal tips meegeven.

Bouw je wedstrijd zo op dat je in het juiste tempo begint. Begin niet te snel zodat je teveel moet inleveren, maar loop opbouwend zodat je nog een versnelling kan plaatsen aan het eind. Blijf goed rechtop lopen en houd je ademhaling op peil, zorg ervoor dat je armen je houding ondersteunen en het allerbelangrijkste…GENIET! ”