Kanjers voor Kanjers krijgt recordopbrengst Kramp Run overhandigd tijdens Achterhoek Wielerspektakel

Hans Scholten (CFO van hoofdsponsor Kramp) maakte afgelopen zondag de opbrengst van de Kramp Run aan Kanjers voor Kanjers bekend:

Tijdens het Achterhoek Wielerspektakel in Varsseveld overhandigde hij een symbolische cheque ter waarde van € 10.000,- aan Linda Commandeur, één van de oprichters en projectcommissielid van de stichting.

 

Commandeur was blij verrast door de hoogte van het bedrag – dat alweer hoger was dan vorig jaar – en sprak haar waardering uit richting de organisatie van de Kramp Run Varsseveld. Ook wist ze te vertellen waar deze donatie voor gebruikt gaat worden: een speciale trap in het zwembad van Neede, zodat ook kinderen met een beperking hun favoriete (zwem-) sport kunnen uitoefenen.

Het uitoefenen van je favoriete sport is volgens Hans Scholten iets wat de Kramp Run en het Achterhoek Wielerspektakel gemeen hebben. Bovendien hebben zij een gemeenschappelijk goed doel: beide sportevenementen sporten voor Kanjers voor Kanjers!

Zo is de Kramp Run Varsseveld 2013 op een mooie manier in sportieve setting afgerond, en kunnen we vooruit kijken naar de editie van 2014. Deze vierde Kramp Run zal volgend jaar gehouden worden op zaterdag 13 september. Noteer ‘m vast in je agenda!

Foto: Fotostudio Jurgen Pillen