KANJERS

 

Kanjers voor Kanjers steunt lokale projecten ten behoeve van het welzijn van het kind, bij voorkeur door middel van sport en spel.

 

 

Kanjers voor Kanjers is in april 2009 opgericht. De succesvolle organisatie van een veldtoertocht voor het goede doel in 2008 heeft ons doen besluiten een stichting op te richten die jaarlijks een evenement organiseert voor een specifieke doelgroep. Omdat de deelnemers, organisatie en vrijwilligers wat ons betreft Kanjers zijn met een grote K, én omdat de doelgroep, kinderen met iets extra's, ook absolute Kanjers zijn, werd de naam snel bedacht: Kanjers zetten zich in voor Kanjers: Kanjers voor Kanjers! Ons doel: kinderen dicht bij huis blij maken!

 

  

 

 

Kanjers zetten zich in voor Kanjers: Kanjers voor Kanjers! Ons doel: kinderen dicht bij huis blij maken! 
Kanjers voor Kanjers zet zich in voor kinderen in de Achterhoek die niet in staat zijn om te spelen en sporten. Kinderen waar van je weet dat ze thuis bijna nooit iets extra’s krijgen, omdat er nooit geld is. Een kind dat langdurig ziek is, kinderen met een handicap of kinderen die uit huis geplaatst moeten worden. Voor deze kinderen zoeken wij naar een oplossing, zodat ook zij met plezier kunnen bewegen. Want niets geeft meer voldoening dan de zon die doorbreekt op het gezicht van een kind!

 

 

 

 

 

Wat maakt Stichting Kanjers voor Kanjers zo bijzonder? 

De stichting levert een bijdrage aan projecten in de Achterhoek, die het welzijn van het kind bevorderen en/of ondersteunen. Iedereen in de Achterhoek kan bij ons terecht. Elke aanvraag die te maken heeft met het welzijn van kinderen. Geen subsidie? Geen geld? Onbereikbare wensen? Wij denken graag mee. 
 
 
Onze werkwijze

 

 

Kanjers voor Kanjers geeft geen geld. Wij realiseren projecten. Dat houdt in dat wij geen geldbedrag beschikbaar stellen, maar dat wij ervoor zorgen dat wij een project steunen door middel van het schenken van materialen. Op deze manier hebben wij de garantie dat onze bijdrage ook goed besteed wordt.
Voor meer informatie kijk op onze website

www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 


“Zaterdag 10 september 2022 is het zover, zet het op je kalender! De Kramp Run in Varsseveld, een hardloopevent dat voor ons in het teken staat van sportiviteit, maatschappelijke betrokkenheid en ons goede doel Kanjers voor Kanjers. Een organisatie die zich inzet voor het welzijn van het kind. Kramp als regionaal betrokken bedrijf draagt hen een warm hart toe en gaat hier voor de volle 100% in mee. Daarom ondersteunen wij deze Kramp Run, een sportief event waarbij jong en oud, beginner, geoefend of zelfs professioneel, gezamenlijk 5 km afleggen. Langs een aantal unieke plekjes van Varsseveld en daarbij ook, voor mij een mooi plekje, ons mooie magazijn. Voor de kinderen is er zelfs een korter parcours uitgestippeld, voor hen is het natuurlijk ook super om met paps of mams samen over de finish te komen. Dus daag je collega, je familie of vrienden uit en maak er een sportieve dag van! Ik hoop in elk geval dat u samen met mij aan de start zult staan en met veel plezier, sportiviteit en enthousiasme actief een steentje bij zult dragen. Zet hem op! "