Kramp Run 2020 afgelast; nieuwe datum: 11 september 2021

De Kramp Run-organisatie heeft helaas moeten besluiten dat de geplande jubileumeditie dit jaar, vanwege onze zorg om jullie gezondheid tijdens een groot evenement als de onze en daarbij de vele richtlijnen waaraan we zouden moeten voldoen, helaas niet door kan gaan.

Lange tijd hadden we nog de hoop en het vertrouwen dat de coronamaatregelen tijdig effect zouden hebben. Helaas, dit is nu niet het geval; het kan niet anders, onze jubileumeditie moet worden uitgesteld naar volgend jaar.

Degene die zich heeft ingeschreven en ook heeft betaald, zal het inschrijfgeld op zijn/haar bankrekening teruggestort krijgen. Je hoeft hiervoor niets te doen. Heb je het bedrag vóór 1 juli niet terugontvangen? Laat ons dit weten door een e-mail te sturen naar penningmeesterkramprun@gmail.com.

We hopen dat jullie blijven (hard)lopen en zien jou graag op zaterdag 11 september 2021 in Varsseveld terug. We maken er dan gezamenlijk alsnog een groot jubileumfeest van, tijdens de Kramprun in Varsseveld.

Enthousiaste mensen gezocht voor in de organisatie
Voor het organiseren van de jubileumeditie hebben we mensen nodig. De volgende functies zijn vacant:

– Teamlid Toprun                       (bezetting Toprun en ontvangst topatleten)
– Teamlid Sfeerbeheer               (kramen, muziek, middenstand, 
                                                        vrijwilligerscoördinator)
– Teamlid Parcoursopbouw     (plattegrond, bewegwijzering, dranghekken)
– Teamlid Communicatie/PR    (nieuwsbrieven, website, persberichten)
– Teamlid Sponsoring (ondersteunen bij het behouden en werven
van sponsoren)

Belangstelling?
Wil jij je inzetten voor dit super mooie hardloopevenement in het hart van Varsseveld en deelnemen aan een leuk en enthousiast team? Of wil je meer weten over de functies? Stuur dan nú een mail naar info @ kramprunvarsseveld.nl