Kramp Run steunt Kanjers voor Kanjers

 

Wat doet Kanjers voor Kanjers met de opbrengst van de Kramp Run?

Kanjers voor Kanjers heeft voor de jubileumeditie van de Kramp Run twee prachtige projecten gevonden, die dankzij de donatie van de Kramp Run gerealiseerd kunnen worden.

 

Allereerst mogen we Daisy blij maken met een wedstrijd-tennisrolstoel. Daisy is met Kanjers in aanraking gekomen dankzij de clinic die Kanjers voor Kanjers-ambassadeur en wereldkampioene rolstoeltennis Aniek van Koot afgelopen voorjaar in samenwerking met Volvo Harrie Arendsen heeft georganiseerd. Bij haar tennisclub in Neede kan Daisy dankzij haar rolstoel perfect deelnemen aan deze mooie sport. Met de wedstrijdrolstoel kan Daisy straks nog sneller op de baan manoeuvreren. Daarnaast krijgt de tennisclub in Neede ook de beschikking over een standaard tennisrolstoel. Sporten en spelen mogelijk maken voor kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is, dat is waar Kanjers voor Kanjers zich voor inzet. Daisy is bij de Kramp Run aanwezig en legt u graag uit hoe fijn het is om te kunnen sporten.

Daarnaast mag Kanjers voor Kanjers met de opbrengst van de Kramp Run een heleboel kinderen van scholen voor speciaal onderwijs laten genieten van het spelen in de buitenlucht. Zij mogen namelijk een dag naar het Klimbos in Ruurlo. Kanjers voor Kanjers heeft onlangs mede gefinancierd om het Klimbos aan te passen voor mensen met een beperking. De klimbanen zijn nu extra veilig doordat de veiligheidslijnen tussentijds niet losgekoppeld kunnen worden. Daarnaast zijn er die dagen speciaal opgeleide instructeurs aanwezig die de kinderen helpen bij de klimtocht. Tevens zijn er lage klimbanen gemaakt zodat ook kinderen met een lichamelijke beperking heerlijk kunnen klimmen. Doormiddel van een instructeur die de kinderen begeleidt. Kanjers voor Kanjers is er enorm trots op dat dankzij de Kramp Run veel kinderen kunnen genieten van sporten en spelen.

Kramp Run en Kanjers voor Kanjers: Samen Sterk!

Een persoonlijk bericht van een Kanjer voor een Kanjer

Wat heb jij een pit en een doorzettingsvermogen. Dat straalde je echt uit toen je aan de Kanjers voor Kanjers & Volvo Harrie Arendsen rolstoeltennis clinic deelnam. Als trotse ambassadrice van Kanjers voor Kanjers, hoop ik dat je veel plezier zult hebben met deze nieuwe tennisrolstoel. Nu kun je echt lekker gaan trainen! Blijf vooral het plezier houden,goed je best doen op school en daarna kun je misschien wel de wereld gaan bereizen voor het tennis.  Je hebt nog een enorm mooie toekomst voor je. En wat is het bijzonder dat Kanjers voor Kanjers daar wellicht een steentje aan bij heeft kunnen dragen.
Ik ben razend benieuwd hoe het tennis gaat in je nieuwe stoel.  Gaan we snel een keertje trainen?

Samen zijn we sterk, Kanjers!

Aniek