Wedstrijdinformatie zaterdag 7 september

Lees hieronder de belangrijkste informatie over de 9e Kramp Run in Varsseveld. De organisatie wenst alle deelnemers heel veel succes en plezier toe!

START- EN FINISHLOCATIE

Het Kerkplein in het centrum van Varsseveld.

PROGRAMMA 7 SEPTEMBER 2019

16:15 uur KidsRun 1 km

16:30 uur RaceRun

16:50 uur JeugdRun 2 km

17:10 uur WinkelwagenRun

17:25 uur Prijsuitreiking 1 km, 2 km

17:40 uur Recreanten / BusinessRun 5 km

18:40 uur TopRun Dames

19:10 uur TopRun Heren

19:40 uur Prijsuitreiking 5km Runs

PARCOURS

De wedstrijdonderdelen vinden plaats in en om het centrum van Varsseveld, waarbij met name het gedeelte rondom de kerk een prachtige ervaring zal zijn voor de atleten en atletes. De lopers van de Business- en RecreatieRun doorkruisen daarnaast de bedrijfshallen van Svedex en Kramp. De lichtshow en muziek geven een extra boost.

TIJDREGISTRATIE

Bij alle wedstrijdonderdelen wordt gebruik gemaakt van een tijdregistratie door middel van een chip die bevestigd is aan het startnummer. Het startnummer hoeft na afloop niet te worden ingeleverd.

KLEEDGELEGENHEID EN TOILETTEN

Recreanten en kinderen kunnen zich vanaf 16.00 uur omkleden in de van Pallandthal en daar na afloop van de run ook douchen tot uiterlijk 20.00 uur. BusinessRunners kunnen zich vanaf 15.30 uur in de ‘Grote kerk’ omkleden (één grote ruimte) of vanaf 16.00 uur in de van Pallandthal en na afloop kunnen de BusinessRunners zich in de van Pallandthal douchen tot uiterlijk 20.00 uur. TopRunners kunnen zich vanaf 15.30 uur in ’t Borchuus omkleden en daar na afloop ook douchen.

In het Borchuus zijn toiletten en een invalidetoilet aanwezig. Voor de kerk en nabij start en finish zijn toiletvoorzieningen aanwezig.

PARKEERGELEGENHEID

Er is de mogelijkheid om te parkeren bij sporthal “de van Pallandthal” (volg de wegbewijzeringsborden: Kramp Run). Het centrum zal in verband met de wedstrijd tijdig worden afgesloten voor het verkeer. Gezien de verwachte drukte wordt geadviseerd om ruim op tijd naar Varsseveld te komen en zoveel mogelijk te carpoolen. TopRunners en genodigden hebben een routebeschrijving naar hun eigen parkeerplaats gekregen. Voor de Racerunners is bij de start en finish parkeerruimte gereserveerd achter het Unive kantoor aan de Borchgraven 2.

INSCHRIJVING

Na-inschrijving is niet mogelijk. Voorinschrijving voor de KidsRuns, TopRun en RaceRun is nog geopend t/m vrijdag 6 september 16.00 uur of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

AFHALEN STARTNUMMERS

Het afhalen van de startnummers is mogelijk op vrijdag 6 september 2019 tussen 18.00 en 20.00 uur in ‘t Borchuus in Varsseveld. Op zaterdag 7 september kunnen de deelnemers aan de KidsRun, de RaceRun en de RecreantenRun hun startnummer van 15.30 tot 17.00 uur afhalen in de sporthal ‘de Van Pallandthal’. De BusinessRunners (één persoon per team) kunnen hun startnummer op dat tijdstip in de Grote kerk ophalen. BusinessRunners: denk hierbij ook aan de teamfoto! Deze wordt achterin de kerk gemaakt.

VEILIGHEID

Het is, omwille van de veiligheid, niet toegestaan om tijdens de wedstrijd een koptelefoon of oordopjes te dragen. Dit in verband met de drukte op het parcours. Wanneer lopers deze regel negeren, kunnen zij door de organisatie uit de wedstrijd worden gehaald (Klik hier voor het volledige wedstrijdreglement).

BIJZONDERHEDEN

  • Het centrum van Varsseveld wordt omgetoverd tot een heuse sportarena;
  • Groot gedeelte inschrijfgeld BusinessRun gaat naar Kanjers voor Kanjers;
  • IJzersterk deelnemersveld bij TopRun Dames en Heren;
  • Atleten met een lichamelijke beperking shinen tijdens de RaceRun;
  • Parcours Recreanten- en BusinessRun door de Svedexhal en Kramphal;
  • Meer dan 100 vrijwilligers in touw;
  • Speaker Herman Weening is weer van de partij;
  • Het Borchuus: het kloppend hart van de organisatie!