Wedstrijdinformatie

Lees hieronder de belangrijkste informatie over de 10de Kramp Run in Varsseveld. De organisatie wenst alle deelnemers heel veel succes en plezier toe tijdens deze jubileumeditie!

START- EN FINISHLOCATIE

Het Kerkplein in het centrum van Varsseveld.

PROGRAMMA 10 SEPTEMBER 2022

16:15 uur KidsRun 1 km

16:30 uur JeugdRun 2 km

16:50 uur RaceRun

17:05 uur Prijsuitreiking 1km en 2km

17:20 uur Recreanten- en BusinessRun 5 km

18:20 uur TopRun Dames

18:50 uur Ducona TopRun Heren

19:20 uur Prijsuitreiking 5 km Runs

PARCOURS

De wedstrijdonderdelen vinden plaats in en om het centrum van Varsseveld, waarbij met name het gedeelte rondom de kerk een prachtige ervaring zal zijn voor de atleten en atletes. De lopers van de Business- en RecreantenRun doorkruisen daarnaast de bedrijfshallen van Svedex en Kramp. De lichtshow en muziek geven een extra boost.

TIJDREGISTRATIE

Bij alle wedstrijdonderdelen wordt gebruik gemaakt van een tijdregistratie door middel van een chip die bevestigd is aan het startnummer. Het startnummer hoeft na afloop niet te worden ingeleverd.

KLEEDGELEGENHEID EN TOILETTEN

Recreanten en kinderen kunnen zich vanaf 16.00 uur omkleden in de Van Pallandthal en daar na afloop van de Run ook douchen tot uiterlijk 20.00 uur. BusinessRunners kunnen zich vanaf 15.30 uur in de Grote kerk omkleden (één grote ruimte) of vanaf 16.00 uur in de Van Pallandthal en na afloop kunnen de BusinessRunners zich in de Van Pallandthal douchen tot uiterlijk 20.00 uur. TopRunners kunnen zich vanaf 15.30 uur in ’t Borchuus omkleden en daar na afloop ook douchen.

In het Borchuus en de Van Pallandthal zijn toiletten en een invalidetoilet aanwezig. Voor de kerk en nabij start en finish zijn toiletvoorzieningen aanwezig.

PARKEERGELEGENHEID

Parkeren kan bij de Van Pallandthal (volg de wegbewijzeringsborden: Kramp Run). Het centrum zal in verband met de wedstrijd tijdig worden afgesloten voor het verkeer. Gezien de verwachte drukte wordt geadviseerd om ruim op tijd naar Varsseveld te komen en zoveel mogelijk te carpoolen. TopRunners en genodigden hebben een routebeschrijving naar hun eigen parkeerplaats gekregen. Voor de Racerunners is bij de start en finish parkeerruimte gereserveerd achter het Univé-kantoor aan de Borchgraven 2.

INSCHRIJVING

Inschrijven kan t/m 4 september. Na-inschrijving is niet mogelijk.

AFHALEN STARTNUMMERS

Het afhalen van de startnummers is mogelijk op vrijdag 9 september 2022 tussen 18.00 en 20.00 uur in ‘t Borchuus in Varsseveld. Op zaterdag 10 september kunnen de deelnemers aan de KidsRun, de RaceRun en de RecreantenRun hun startnummer van 15.30 tot 17.00 uur afhalen in de Van Pallandthal. De BusinessRunners (één persoon per team) kunnen hun startnummer op dat tijdstip in de Grote kerk ophalen. BusinessRunners: denk hierbij ook aan de teamfoto! Deze wordt achterin de kerk gemaakt.

TEAMFOTO

Achter in de kerk worden mooie teamfoto’s gemaakt, dus verzamel jouw team na het ophalen van de startnummers en laat jullie als team vereeuwigen.

VEILIGHEID

Het is, omwille van de veiligheid, niet toegestaan om tijdens de wedstrijd een koptelefoon of oordopjes te dragen. Dit in verband met de drukte op het parcours. Wanneer lopers deze regel negeren, kunnen zij door de organisatie uit de wedstrijd worden gehaald (Klik hier voor het volledige wedstrijdreglement).

BIJZONDERHEDEN

  • Het centrum van Varsseveld verandert in een kolkend atletiekstadion;
  • Groot gedeelte inschrijfgeld BusinessRun gaat naar Kanjers voor Kanjers;
  • IJzersterk deelnemersveld bij TopRun Dames en Ducona TopRun Heren;
  • Atleten met een lichamelijke beperking shinen tijdens de RaceRun;
  • Parcours Recreanten- en BusinessRun door de Svedexhal en Kramphal;
  • Meer dan 100 vrijwilligers in touw;
  • Speaker Herman Weening is weer van de partij;
  • ‘t Borchuus: het kloppend hart van de organisatie!
  • Sponsoren en BusinesRun teams mogen spandoeken (maximaal 215x51cm) voor langs het parcours de week voor de Kramp Run bij Kramp inleveren en de week erna weer ophalen.